Kokin/Tarjoilia normaali työpäivä
Töihin tullaan ajoissa ja vaihdetaan vaatteet ennen työpäivän alkua. Työt alkavat yleensä ruokien, juomien ja kaiken muun myytävien asioiden esillepanolla ja niiden valmistuksella. Sali laitetaan kuntoon ja valmiiksi asiakkaiden tuloon.
Kokkina/Tarjoiliana ei ole tarkkoja taukoja mutta yleensä ensimmäinen tauko on kello 9 ja 10 välillä. Taukoja pidetään hiljaisimpina aikoina ja jos on ruuhkaa välttämättä taukoja ei ole.
Töistä ja työpaikasta riippuen työt tehdään yksin tai parin kanssa. Töitä johtaa yleisimmin ravintolapäällikkö tai sinä paivänä oleva työnjohtaja. Töitten aikana saadaan yleensä paljon palautetta työsuorituksesta ja asiakas palautteita.
Työpaikoilla ruuhkaisimmat ajat ovat yleensä lounas aikaan kello 10 ja 14 välisenä aikan. Hiljaisimpina aikoina valmistellaan ja siivoillaan paikkoja.
Päivän päätteeksi ravintola siistitään ja laitetaan kuntoon seuraavalle päivälle ja tehdään mahdolliset seuraavan päivän tilaukset tai ruokia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti